Mladić osumnjičen za razbojničku krađu u pokušaju

Uz podnijetu kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo razbojničke krađe u pokušaju.

Naime, sumnja se kako je u subotu, 23. rujna oko 12:30 sati u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, ušao u skladište trgovine mješovitom robom te je ukrao razne uskladištene proizvode koje je potom spremio u vrećicu. U trenutku izlaska iz skladišta zatekla ga je 46-godišnja vlasnica trgovine te ga pokušala spriječiti u krađi. Kako bi zadržao ukradene predmete te pobjegao iz skladišta, osumnjičeni ju je odgurnuo. Vlasnica ga je ponovno pokušala zadržati te je prilikom naguravanja osumnjičenom iz ruke ispala vrećica s ukradenim proizvodima, a zatim je pobjegao iz skladišta. U događaju 46-godišnja vlasnica trgovine lakše je ozlijeđena.

Protiv osumnjičenog 24-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela razbojničke krađe u pokušaju, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Vlasnica trgovine zatekla kradljivca u skladištu
(PU međimurska, foto: ilustracija)