MEĐIMURAC NEDOZVOLJENO TRGOVAO DUHANOM – PRONAĐEN KRADLJIVAC PERILICE

U ponedjeljak, 10. kolovoza  u Vučetincu, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, policijski službenici pretražili su prostorije obiteljske kuće koje koristi 63-godišnjak. Prilikom pretrage pronađeno je i potom oduzeto 19 kilograma duhana.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „nedozvoljena trgovina“

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnjak s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, unoći s 3. na 4. kolovoza u Pribislavcu, Ulici Marina Držića, osumnjičeni je provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 35-godišnjakinje te ukrao perilicu rublja, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Perilica je oduzeta od počinitelja i vraćena vlasnici.

Protiv 24-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

 

U noći s 9. na 10. kolovoza u Kuršancu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te ukrao novac u domaćoj i stranoj valuti.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)