LOPOVIMA OSTAVIO TISUĆE KUNA U NEZAKLJUČANOM KOMBIJU

U srijedu, 25. studenoga oko 10.45 sati u Čakovcu, na parkiralištu u Obrtničkoj ulici, nepoznati počinitelj iz novčanika vlasništvo 32-godišnjaka, ostavljenog na komandnoj ploči u nezaključanom kombiju, ukrao je nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U utorak, 24. studenoga između 12 i 19.30 sati u Čakovcu, na Trgu republike, nepoznati počinitelj ukrao je zaključani muški bicikl, vlasništvo 36-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 22. i 25. studenoga u Plešivici, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu vlasništvo 62-godišnjaka, odakle je ukrao razni alat, trimer, CD player, električnu pilu, prijemnik digitalnog TV signala, razna alkoholna pića te razne prehrambene proizvode (suho meso, začine za hranu i sl.).

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)