KRVAVA MASOVNA TUČNJAVA U NEDELIŠĆU

U nedjelju se, 21. prosinca, u ranim jutarnjim satima ispred restorana u Nedelišću potuklo 7 pijanih muškaraca! Policija još uvijek istražuje detaljne okolnosti incidenta, no u samom su fizičkom noćnom okršaju ozlijeđena 4 muškarca!

U nedjelju je rano ujutro oko 3:20 sati ispred restorana Lipa u Nedelišću došlo do tučnjave između 7 odraslih muškaraca pod utjecajem alkohola (najmlađi je bio starosti 22 godine, najstariji 34) pri čemu su četvorica njih uslijed udaraca šakama zadobila lake tjelesne ozljede koje su im na njihov zahtjev sanirane na Odjelu za hitnu medicinu Županijske bolnice Čakovec.

Policijsko je vozilo na mjesto događaja stiglo u 3:42 sati, grupa je raspršena, napravljeni su alkotestovi te popisani izgrednici prema kojima će zbog narušavanja javnog reda i mira i izrazito drskog ponašanja ići optužni prijedlog prema Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu!

Tučnjavi je sasvim sigurno kumovao alkohol, no točni je povod samog incidenta još uvijek predmet policijskog istraživanja. O rezultatima ćemo vas policijske istrage informirati u nekom od sljedećih članaka!

foto: dalje.com, http://www.mnovine.hr/