KRAĐU U HLAPIČINI SPRIJEČIO POLICAJAC – UZ OBALU MURE PRONAĐEN LEŠ

U četvrtak, 14. travnja oko 20 sati u Hlapičini, troje nepoznatih počinitelja provali su u obiteljsku kuću, gdje su ispremetali stvari. U dovršenju kaznenog djela spriječio ih je policijski službenik Policijske postaje Mursko Središće, koji u tom trenutku nije bio u službi. Dvojica počinitelja uspjela su pobjeći, dok je mlađu žensku osobu uspio zadržati do dolaska kolega. Pregledom šireg mjesta događaja, sakrivenog u koritu starog toka rijeke Mure, policijski službenici pronašli su 19-godišnjaka za kojeg se sumnja da je jedan od počinitelja ovog kaznenog djela.

Maloljetnica i 19-godišnjak, oboje sa šireg područja grada Murskog Središća, uhićeni su i privedeni u nadležnu policijsku postaju.

Kriminalistička istraživanja te traganje za odbjeglim počiniteljem se nastavljaju.

U četvrtak, 14. travnja oko 11 sati u blizini Novakovca, uz desnu obalu rijeke Mure, 200 metara uzvodno od skele pronađen je leš nepoznate osobe.

Leš je izvađen iz vode i prevezen na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će se danas izvršiti sudska obdukcija s ciljem utvrđivanja identiteta i uzroka smrti, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)