KRADE SE PERAD, KREVETNINA, ZIMNICA… – PET PROMENIH NESREĆA TIJEKOM VIKENDA

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teško, dok su dvije lakše ozlijeđene, te tri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:

– neprilagođena brzina – tri prometne nesreće,

– nepoštivanje prednosti – jedna prometna nesreća,

– ostale greške – jedna prometna nesreća.

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirano su tri kaznena djela teške krađe, od čega izdvajamo:    

U noći s 5. na 6. svibnja u Orehovici, Ulici kralja Zvonimira, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac i ukrao nekoliko desetaka komada različitih vrsta peradi. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 2. travnja i 7. svibnja u Orehovici, Ulici Antuna Gustava Matoša, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari te potom ukrao razno posuđe, pribor za jelo, krevetninu i zimnicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto rt, ilustracija)