KRAĐE MOBITELA, OBITELJSKOG NAKITA I BICIKLA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjak s područja Varaždinske županije, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u četvrtak 8. prosinca 2016. u popodnevnim satima u Čakovcu, Ulici Svetojelenska cesta, u trgovini trgovačkog centra ukrao je mobitel kojeg je vlasnik prilikom isprobavanja robe stavio na prodajnu policu. Mobitel je oduzet i vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19 i 22 godišnjaci sa šireg područja Općine Mala Subotica, počinili kazneno djelo teške krađe.

 

Naime, upetak, 27. siječnja ove godine u prijepodnevnim satima u Maloj Subotici, Ulici Brune Bušića, provalili su obiteljsku kuću odakle su ukrali razni nakit vrijednosti više tisuća kuna. Prema osumnjičenicima dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.


U ponedjeljak, 30. siječnja
u prijepodnevnim satima, u Čakovcu, ispred trgovine u sklopu trgovačkog centra u Ulici Svetojelenska cesta, nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)