Krađe i teške krađe tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirana je jedna krađa u kojoj je počinjena materijalna šteta veća od 1.000 kuna, tri krađe u kojoj je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te četiri teške krađe, od čega izdvajamo:

TEŠKE KRAĐE

1. U noći s 29. na 30. ožujka (sa četvrtka na petak) u Šandorovcu, na šljunčari „Prosi“, nepoznati počinitelj je preskočio ogradu i provalio u metalni kontejner odakle je ukrao ulje, električne kablove i gorivo iz radnih strojeva. Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2. U nedjelju 1. travnja, u jutarnjim satima, u Čakovcu, Travničkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću te ukrao lovačku pušku, streljivo i ključeve. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

Između 6. siječnja i 28. ožujka u polju zvanom „Pribegovica“ kod Donjeg Mihaljevca, nepoznati počinitelj je porušio i ukrao jedno stablo hrasta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)