Krađa novčanika u kafiću, svjedok pomogao policiji utvrditi okolnosti prometne nesreće

U srijedu, 18. travnja u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je iz prostorija ugostiteljskog objekta ukrao novčanik s novcem te osobnim dokumentima.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Obavještavamo, da su zahvaljujući svjedoku (očevicu) utvrđene okolnosti zbog kojih je došlo do prometne nesreće koja se dogodila u petak, 13. travnja oko 10,15 sati na raskrižju državne ceste broj 20 (Štefanec – Sv.Križ) i županijske ceste broj 2022 (Orehovica – Mala Subotica).

Naime, 23-godišnji vozač teretnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom zbog čega je oduzeo prednost osobnom automobilu čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 69-godišnji vozač, a koji je u izbjegavanju udara vozilom sišao izvan kolnika na zemljanu površinu.

Ovom prilikom zahvaljujemo građaninu koji je dojavio opisani događaj i medijskim kućama koji su pomogli u razrješenju ovog događaja.

Suradnja građana i policije jedan je od najznačajnijih segmenata koji direktno utječu na povoljno stanje sigurnosti, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)