Krađa goriva iz teretnjaka, odjeće iz trgovine, nastavka za traktor i metalnih kolica

U protekla 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri krađe od kojih dvije gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, od čega izdvajamo:

1) Između 24. i 27. kolovoza, u Macincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na gradilištu iz spremnika goriva radnog stroja i tri teretna automobila istočio i ukrao neutvrđenu količinu goriva.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnjakinja s područja općine Pribislavec počinila kazneno djelo krađe.

Naime, u ponedjeljak, 27. kolovoza oko 15,15 sati u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, u trgovini zatečena je u krađi odjevnih predmeta vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičene 26-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

3) Između 25. i 27. kolovoza u predjelu zvanom “Galge”, u blizini Male Subotice, nepoznati počinitelj je iz voćnjaka ukrao nastavak za traktor i metalna kolica.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)