Kod Svete Marije ozlijeđen motociklist

U subotu, 24. travnja oko 13,50 sati na raskrižju lokalnih cesta u blizini Svete Marije, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 33-godišnjak s područja općine Sveta Marija, upravljajući cestom (broj 20044), gdje je dolaskom do raskrižja s cestom (broj 20039), koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u motocikl koprivničkih registarskih oznaka, kojim je cestom (broj 20039), upravljao 21-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije.

Uslijed udara došlo je do podizanja vozača motocikla na prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila i prevrtanja na kolnik, dok je osobni automobil u nastavku kretanja sišao izvan kolnika, gdje je udario u drveća.

Vozač motocikla je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno, nakon čega će se kvalificirati događaj.

(PU međimurska, foto: ilustracija)