KOD NAŠIH SUSJEDA POKRALI TRGOVINU, PRETUKLI PRODAVAČICU I NAPALI POLICIJU

Zbog napada na policajce koji su istraživali razbojstvo počinjeno jučer u Varaždinu, policija podnosi kaznene prijave protiv više osoba, od kojih će jedna danas biti predana pritvorskom nadzorniku, izvijestila je danas varaždinska Policijska uprava.

Slovenska državljanka (41) s boravištem u Varaždinu, 42-godišnji muškarac i još jedna jedna ženska osoba jučer oko 7,15 sati su u trgovini u Dravskoj ulici uzeli artikle i otišli ne plativši ih, a kad ih je prodavačica upozorila da moraju platiti robu koju su uzeli, 41-godišnjakinja ju je izudarala po glavi i tijelu.

Varaždinska policija izvještava da su policijske službenike, koji su radili na pronalasku počinitelja, napali 42-godišnjak, 62-godišnja žena te 17-godišnji maloljetnik, počinivši kaznena djela napada na službenu osobu, prisile prema službenoj osobi te prijetnje.

Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a 42-godišnjak će tijekom današnjeg dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, navodi se u policijskom izvješću.                            http://www.index.hr/