KATASTROFALNE POPLAVE SU UMJETNO IZAZVANE – UZROK IM JE HAARP PROGRAM

Izgleda da je ovo sve samo uvertira u promijenjenu klimatsku sliku na ovim područjima uzrokovanu postavljanjem HAARP antena o čijem utjecaju na klimu na Zemlji narod vrlo malo zna.

Da se s klimom posljednjih godina događa nešto čudno svi smo se uvjerili. Posljednji dokaz da je klima širom svijeta narušena su vremenske nepogode na čitavom Balkanu. Poplavljeni gradovi u Bosni i Hercegovini te olujni, orkanski vjetrovi i poplave u Hrvatskoj dovoljan  su dokaz o tome da je priroda uvijek jača od čovjeka!

HAARP antenski sustav je program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) i predstavlja projekt istraživanja s ciljem razumijevanja, stimuliranja i kontrole procesa u ionosferi koja je dio zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara, i koji sadrži veliku količinu iona nastalih djelovanjem sunčevog vjetra i ima veliki utjecaj na prostiranje elektromagnetskih valova.

Osim što ima utjecaja na okoliš i mentalnu svijest, HAARP antenski sustav utječe i na klimu i klimatske promjene.

Izgleda da je ovo sve samo uvertira u promijenjenu klimatsku sliku na ovim područjima uzrokovanu postavljanjem HAARP antena o čijem utjecaju na klimu na Zemlji narod vrlo malo zna.

Vremenske nepogode koje se ne pamte u posljednjih 120 godina zaintrigirale su mnoge. Za one koji možda još uvijek ne znaju što se to događa u BiH, evo nekoliko kratkih uputa:

– poplavljen gotovo svaki grad na teritoriju države
– izlivena gotovo svaka rijeka iz svoga korita
– gotovo svi magistralni putevi nisu prohodni
– naselja i gradovi su odsječeni jedni od drugih
– na tisuće kućanstava je bez hrane, vode i struje
– na tisuće i tisuće ljudi angažirano je da spasi svoje sunarodnjake
– rijeke ostaju bez svojih mostova itd.

Postavlja se pitanje tko je odgovoran za sve ovo što se događa oko nas?

Neki smatraju da je čovjek jedini krivac. Čovjek koji je izmislio HAARP program o kojem se već godinama šuti, čovjek koji je dozvolio da se ovaj program testira na različitim mjestima planeta Zemlje, čovjek koji je dozvolio da se ovaj program testira i na prostoru Balkana!

Činjenica da je riječ o sustavu visokofrekventnih vertikalnih antena postavljenih na Aljaski, sjeveroistočno od mjesta Gakona, običnom čovjeku okupiranom mnoštvom drugih problema, to ne znači mnogo. Treba naglasiti kako se druga dva američka HAARP postrojenja nalaze kod Arecibo opservatorija u Puerto Ricu i u Fairbanksu, također na Aljasci, dok je europski HAARP smješten u Norveškoj, piše Glas Naroda.ba.

Što antene rade u bespućima aljaskog leda i snijega? Pa rade vrlo jednostavnu stvar – šalju visokofrekventne valove u gornje djelove zemljine atmosfere, posebno u ionosferu. I tu sad nastaje problem budući da se tim činom, osim istraživanja širenja radiovalova, mogućnosti komunikacije i navigacije preko ionosfere mogu vršiti i manipulacije u nižim slojevima atmosfere, a time remetiti prirodne klimatske sustave u području koje se odabere za poseban tretman vezan uz političke i vojne svrhe. Konkretno bi to značilo da visokofrekventni elektromagnetni valovi iz HAARP-ovih antena, kad ih se upućuje prema jonosferi kao koncentriranu “zraku” doslovce pomiču, podižu taj zemljin zaštitni omotač u veće visine, pri čemu atmosfera ispod bude kao vakuumom usisana također u više slojeve, što opet znači da bude poremećena ravnoteža uključujući i onu elekromagnetsku. A to je situacija u kakvoj se onda može manipulirati atmosferskim prilikama, budući da se u povratnom udaru tako nagomilane snažne energije u jonosferi ciljano prema određenim tačkama (područjima) na površini Zemlje ili mora, stvaraju uvjeti za nastanak megaoluja, razornih vjetrova, kiša i u žešćim varijantama čak i potresa.

 

                                                                                http://www.dnevno.hr/