JEDAN PROVALNIK UHVAĆEN – DRUGI UKRAO DIGITALNI PRIJEMNIK I MOBITELE

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo teške krađe. Naime, utvrđeno je kako je između 11. i 17. svibnja u Prhovcu, provalio u obiteljsku kuću, gdje je u raznim prostorijama ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Potom je u dvorištu kuće provalio u prostorije uljare, odakle je ukrao razne električne strojeve za obradu bundevinih koštica i njihove rezervne dijelove.

 

Dio ukradenih predmeta oduzet je od počinitelja i vraćen vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv 19-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Između 27. lipnja i 2. srpnja u Palovcu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao prijemnike digitalnog TV signala, ručnu bateriju i mobitele.

 

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)