Izgorio automobil, teško ozlijeđen motociklist, krađa goriva

U ponedjeljak, 25. rujna nešto iza ponoći dojavio je građanin, da je na cesti između Gornjeg Kuršanca i Kuršanca gori osobni automobil.

Policijski službenici su na poljskom putu uz cestu uočili u potpunosti izgorjelo napušteno vozilo marke “Mazda 323” varaždinskih registarskih oznaka.

Požar su ugasili vatrogasci javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca. Očevid će se izvršiti danas, 25. rujna u jutarnjim satima.

U ponedjeljak, 21. rujna iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljena je prijava ozljeda iz koje je vidljivo da je 29-godišnjak s područja općine Selnica u prometnoj nesreći zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

Podsjećamo, da je u subotu, 15. rujna oko 19 sati u Murskom Središću, Ulici Sitnice, na kolniku državne ceste broj 209 vozač teretnog vozila čakovečkih registarskih oznaka, 37-godišnjak s područja grada Mursko Središće, krećući se Ulicom Sitnice te dolaskom do raskrižja s državnom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, zbog čega je u teretno vozilo udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka s kojim je državnom cestom upravljao 29-godišnjak, dok je u krvi imao prisutno 2,13 grama po kilogramu alkohola. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača.

Protiv 37-godišnjeg vozača se podnosi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Tijekom noći s 23. na 24. rujna (s nedjelje na ponedjeljak) u Svetoj Mariji, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je iz spremnika tri traktora ukrao nekoliko stotina litara goriva.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)