IZAZVAO NESREĆU, TRIJEZNIO SE U POLICIJI PA NAPAO MEDICINSKOG TEHNIČARA

U srijedu, 15. travnja oko 15.55 sati na županijskoj cesti između naselja  Donji Koncovčak i Vrhovljan, dogodila se prometna nesreća u kojoj 42-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola i u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste (zavoj), zbog čega je sišao izvan kolnika te udario u zemljanu kosinu cestovnog jarka, a potom se i prevrnuo na krov.

Nakon prometne nesreće vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen je u  Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Nakon puštanja iz bolnice priveden je u prostorije Policijske uprave međimurske, zbog smještaja u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola). U jednom trenutku muškarcu je pozlilo te je ponovo prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je oko 19 sati narušavao javni red i mir, vičući i galameći na medicinsko osoblje. Prilikom narušavanja odgurnuo je od sebe jednog od prisutnih medicinskih tehničara te ga lakše ozlijedio.

Protiv 42-godišnjaka bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja izazivanja prometne nesreće i narušavanja javnog reda i mira, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)