IZ TRGOVAČKOG CENTRA UKRALI MOTORNU PILU – PROVALE U SKLADIŠTE I UGOSTITELJSKI OBJEKT

U ponedjeljak, 15. veljače između 9 i 10 sati u Čakovcu, Ulici Rudolfa Steinera, u privatnom trgovačkom centru nepoznati počinitelj s prodajne police ukrao je motornu pilu, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su kazneno djelo počinili  22-godišnjak i 29-godišnjak s područja Općine Pribislavec. Ukradena motorna pila oduzeta je od osumnjičenika i vraćena vlasniku.

Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske te će se u zakonskom roku dovesti na ispitivanje nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirano je pet teških krađa, od kojih izdvajamo slijedeće:

Između 13. i 15. veljače u Ivanovcu, Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj provalio je u ograđeni, otvoreni skladišni prostor privatnog poduzeća, odakle je ukrao razne aluminijske profile, vrijednosti više tisuća kuna. Potom je provalio u ograđeno dvorište susjednog privatnog poduzeća, odakle je ukrao više stotina kilograma kromiranih ploča, vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 14. na 15. veljače na izletištu „Marina“ kog Preloga, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, odakle je novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)