IZ LJETNE KUHINJE UKRALI TITA

Na području Policijske uprave međimurske u proteklih 24 sata evidentirano je šest teških krađa od kojih izdvajamo:

  • 1. U noći s 26. na 27. kolovoza u Čakovcu, Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u portirnicu vlasništvo dioničkog društva u stečaju iz Čakovca, odakle je ukrao LCD monitor, kompjutersku jedinicu i server. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.
  • 2. U razdoblju od 20. do 27. kolovoza u Maloj Subotici, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 85-godišnjakinje, odakle je ukrao pribor za jelo, razni električni i ručni alat, posteljinu te razno posuđe. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

3) Između 26. i 27. kolovoza od 18 do 17 sati u Držimurcu, nepoznati počinitelj na zajedničkom dvorištu dvaju domaćinstava provalio je u ljetnu kuhinju, odakle je otuđio brončani portret Josipa Broza Tita. Nakon toga ljestvama se popeo na tavan gospodarskog objekta, odakle je ukrao dva bakrena poklopca za pečenje rakije. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)