IZ KAFIĆA UKRADEN TELEVIZOR I JUKEBOX – TEŠKA NESREĆA NA RADU

U noći s 26. na 27. svibnja u Donjem Mihaljevcu, Čakovečko ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je ukrao televizor, automatizirani glazbeni uređaj tzv. „jukebox“, razna žestoka alkoholna pića te novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U srijedu, 25. svibnja oko 11 sati u Mihovljanu, Mihovljanskoj ulici, u krugu komunalnog poduzeća, prilikom izvođenja radova na ukopavanju betonske cijevi za šaht, teško je ozlijeđen 53-godišnji radnik. Naime, prilikom pokušaja podizanja betonske cijevi radnim strojem, tzv. „viličarem“ zaglavile su se prednje vilice u krajnjem gornjem položaju. Kako bi otkloni kvar, spomenuti radnik sišao s viljuškara i pokušao odglaviti vilice, ali je u tom trenutku došlo do njihovog pada na njegovu nogu.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je odmah podvrgnut operativnom zahvatu.

Na mjesto događaja izašla je inspektorica zaštite na radu, dok će se o događaju podnijeti izvješće nadležnom držanom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/

(foto: ilustracija)