IMA I TOGA – IZ OBITELJSKE KUĆE UKRALI HIDROFOR

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirana su tri kaznena djela “teške krađe”:

 

U vremenskom razdoblju od 3. do 8. travnja u Nedelišću, u Novakovoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije obiteljske kuće, gdje je ukrao  hidrofor vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

 

U vremenskom razdoblju od 1. do 8. travnja u Čakovcu, u Sajmišnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, gdje je ukrao muzičke linije,  zvučnike, plinske boce, pribor za jelo, te razna alkoholna i bezalkoholna pića. Potom je provalio u susjedni ugostiteljski objekt, ali ništa nije ukrao. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

 

 

U srijedu, 8. travnja u vremenu od 10.30 do 11 sati u Gardinovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao razni nakit, mobitel i plinske pištolje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)