DVIJE KRAĐE U POKUŠAJU NISU USPJELE – OTKRIVEN KRADLJIVAC MOBITELA NA ČAKOVEČKIM BAZENIMA

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dva pokušaja teških krađa.

Jučer, 27. veljače oko 2 sata poslije ponoći u Domašincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u skladišni prostor trgovine mješovitom robom, ali zbog uključenja alarma nije ništa ukrao te se potom udaljio s mjesta događaja.

Jučer, 27. veljače u ranim poslijepodnevnim satima u šumi “Škarje”, nedaleko Turčišća, nepoznati počinitelj razbijanjem stakla na suvozačevim vratima Daewoo Tica, čakovečkih registarskih oznaka, provalio je u vozilo. Nakon toga pokušao je pomoću žica ispod volana upaliti vozilo, ali u tome nije uspio. Ujedno, u kabini vozila ispreturao je razne stvari, ali pritom nije ništa ukrao.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjakinja s područja općine Nedelišće, počinila kazneno djelo krađe.

 

Naime, u subotu 18. veljače oko 16 sati iz ruksaka ostavljenog u kabini za presvlačenje čakovečkih gradskih bazena u Športskoj ulici, ukrala je mobitel s pripadajućom SIM karticom te time 23-godišnju vlasnicu oštetila za 1.500 kuna.

Ukradeni mobitel oduzet je od osumnjičene i vraćen vlasnici.

Protiv 21-godišnjakinje podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)