Dvije krađe u Murskom Središću, teška krađa u Vratišincu i Gornjem Hrašćanu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je osam krađa od kojih četiri, gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna i tri teške krađe, od čega izdvajamo:

TEŠKA KRAĐA

Provala u skladište

Između  14. i 28. srpnja u Vratišincu, Ulici dr. Franje Debana, nepoznati počinitelj provalio je u skladište odakle je ukrao više paketa drvenih podova.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku

1) U subotu,28. srpnja u popodnevnim satima u Murskom Središću, na Trgu bana Josipa Jelačića, iz stalka za bicikle nepoznati počinitelj je ukrao nezaključani bicikl u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

2) U subotu,28. srpnja u večernjim satima u Murskom Središću, Frankopanskoj ulici, na parkiralištu ugostiteljskog objekta nepoznati počinitelj je ukrao nezaključani bicikl u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

3) U nedjelju,29. srpnja u večernjim satima u Gornjem Hrašćanu, Varaždinskoj ulici, na ulici nepoznati počinitelj je ukrao skuter s ključevima u vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: rt, ilustracija)