Dolijali serijski provalnici s područja Grada Murskog Središća

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 23, 22, 20 i 19-godišnjacima s područja grada Murskog Središća, sumnja se da su počinili tri „teške krađe“:

  • u noći 3. svibnja oko 23,40 sati, u Slakovcu, provalili su u trgovinu mješovitom robom te ukrali ladicu kase, razne cigarete i alkoholna pića u vrijednosti nekoliko tisuća kuna,
  • tijekom noći s 4. na 5. svibnja (sa petka na subotu), u Novom Selu Rok, Ulici Rade Končara, provalili su u poljoprivrednu trgovinu te ukrali ladicu kase, razna zaštitna sredstva i alate u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna,
  • u noći s 8. na 9. svibnja (s utorka na srijedu), u Brezju, provalili su u spremište nogometnog kluba te ukrali trimer i posudu sa gorivom u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Poradi počinjenih kaznenih djela podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Podsjećamo da je dio tih osoba, 23 i 22-godišnjak te maloljetnik sa područja grada Murskog Središća 15. svibnja oko 13,45 sati u Vratišincu u trgovini počinili „razbojništvo“ nakon čega je maloljetnik u srijedu, 16. svibnja predan u odgojni dom dok su punoljetnici u četvrtak, 17. svibnja predani u zatvor u Varaždinu, javlja  http://medjimurska.policija.hr (foto: rt, ilustracija)