DOLIJALI LOPOVI IZ BELICE I KOTORIBE

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad  23-godišnjakom i 28-godišnjakom sa šireg područja grada Čakovca zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su u razdoblju od 9. do 12. ožujka ove godine u Belici, Ulici Nikole Šubića Zrinskog, provalili u prostorije karting udruge te ukrali kacige.

Od osumnjičenika oduzete su ukradene kacige i vraćene vlasniku, dok će protiv obojice biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Policijski službenici Policijske postaje Prelog dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s područja Međimurske županije zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da je u noći s 7. na 8. siječnja 2011. godine u Kotoribi, Ulici Stjepana Radića, provalio u prostorije ugostiteljskog objekta te otuđio novac, čime je oštetio vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika biti će podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)