DJEVOJČICA PALA S CRKVENOG KORA ZA VRIJEME NEDJELJNE MISE U VRATIŠINCU

Pala s crkvenog kora, život male djevojčice spašavaju u Zagrebu

Neslužbeno: Tijekom nedjeljne sv. mise u Vratišincu nesretnim slučajem pala je s kora te teško oštetila glavu. Medicinskom intervencijom prebačena je u Zagreb gdje je već po drugi puta operirana budući da se je nakon prve operacije neočekivano pojavio hematom

“Hvala svima koji su nam se danas pridružili u crkvi na molitvi za malu Veroniku. Pozivam vas sve da nam se pridružite i sutra u 19 sati na molitvi za Veroniku i njezinu obitelj, te vas molim da javite i ostalima koji ovu obavijest ne mogu pročitati na fejs”. – topla je poruka vjere i nade koja s večerašnje Faceook stranice župe Uzvišenja Sv. Križa u kojoj se u nedjelju za vrijeme mise dogodio nemili događaj kada je jednogodišnje djevojčica pala s kora.

Crkvom se prelomio stravičan urlik majke koja je ugledala svoje malo dijete koje je palo s poprilične visine i ostalo ležati na podu. Misa je naravno prekinuta kako bi se pružila prva pomoć maloj djevojčici koja je tom prilikom zadobila teške ozljede glave, koja je potom najprije odvežena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, da bi zatim hitno bila prebačena u Zagreb.

Prema neslužbenim informacijama koje smo doznali putem poruke vjernice iz Vratišinca koju je stavila na Facebook pozivajući svoje mještane i župljane na večerašnju molitvu za Veronikino ozdravljenje, jednogodišnja djevojčica je u međuvremenu u Zagrebu dvaput operirana, jer se nakon prve operacije pojavio hematom i liječnici se bore za njezin život.

Evo poruke koja se pojavila na Facebooku, a koju prenosimo:

“Mole se svi prijatelji – braća i sestre u Kristu, koji su u mogućnosti danas se odazvati na sv. misu u Vratišincu od 19h da nam se pridruže budući da je misa posvećena što bržem oporavku jednogodišnje Veronike koja je tijekom nedjeljne sv. mise u Vratišincu nesretnim slučajem pala s kora te teško oštetila lubanju. Medicinskom intervencijom prebačena je u Zagreb gdje je već po drugi puta operirana budući da se je nakon 1. operacije neočekivano pojavio hematom. Kritično stanje je i dalje u tijeku i liječnici čine sve što je u njihovoj moći. No mala Veronika treba podršku molitvene zajednice kako bi se Božjoj voljom sve odvilo na dobro. Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju kako bi i molitva bila što jača i djelotvornija. A ako niste u mogućnosti, posvetite pokoju molitvicu i za ovu unesrećinu djevojčicu Veroniku i njezinu obitelj koja prolazi prestrašne trenutke! Unaprijed zahvaljujemo na iskazanom milosrđu… u vjeri da će Gospodin sve preokrenuti na dobro onima koji Ga ljube”…,piše u poruci koja se danas kasno poslijepodne pojavila na Facebook profilu koji se zatim proširio putem te mreže.

 

http://www.mnovine.hr/