Devastirane klupe na šetnici

Nema tome davno na našoj šetnici kojom se toliko ponosimo, postavljene su i oslikane  klupe koje svakom dobronamjerniku i šetaču pružaju mjesto za ugodan odmor, a i za mnoga lijepa druženja.

Postale su mjesto za ljubavne sastanke, umirovljenička okupljanja i odmaranja, a vjerujemo i za sklapanje mnogih poslova.

I koliko god se Grad trudio da nam uljepša naše mjesto kojim se mnogi mi neizmjerno ponosimo, uvijek se nađu oni kojima jednostavno ništa nije sveto.

Tako su i klupe postale meta baš tih ne znam jednostavno kako ih nazvati, huligana, klošara,vucibatina ili  možda se vi sami možete sjetiti nekog pogrdnijeg imena kojeg  zaslužuju, s obzirom na ovaj čin demoliranja i uništavanja zajedničke gradske imovine. I što sad? Grad će najvjerojatnije sanirati štetu, popraviti klupe no ove štetočine će i dalje moći raditi takve stvari, ako ih ne otkrijemo i  sankcioniramo. Zato bi bilo lijepo da oni koji nešto znaju o tome da se jave, kako bi se ako ništa drugo šteta naplatila od tih  nesavjesnih osoba.

(tekst Z.Rihtarec, foto Tin Tomanić)