CIGLOM RAZBILI AUTO, UKRALI ŽARDINJERE, OSUMNJIČEN ZA KRAĐU MOBITELA

 

U ponedjeljak, 17. listopada oko podneva u polju između naselja Trnovec i Parag, nepoznati počinitelj oštetio je Škodu Fabiju, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo poduzeća iz Čakovca. Ciglom je razbio vjetrobransko i bočna stakla, dok je skakanjem savinuo krov automobila. Materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj u noći s 15. na 16. listopada u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, sa terase ugostiteljskog objekta ukrao je žardinjere s ukrasnim grmljem, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 32-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica počinio kazneno djelo krađe. Naime, u srijedu 12. listopada u večernjim satima iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, ukrao je mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Mobitel je oduzet od osumnjičenika i vraćen vlasniku. Protiv 32-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)