BICIKLOM UDARIO AUTOMOBIL – PROVALIO U KOKOŠINJAC I UKRAO 30 KOKOŠI

U protekla 24-sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

 U utorak, 12. srpnja oko 19 sati i 45 minuta u Donjoj Dubravi, Ulici 3. travnja, dogodila se prometna nesreća u kojoj 61-godišnji vozač osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do ceste s prednošću prolaza nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom, zbog čega je vozilom udario u bicikl kojim je upravljala 54-godišnja biciklistica. Nakon udara vozačica se prevrnula i pala na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Zbog počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 61-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 U srijedu, 13. srpnja oko 14 sati na kolniku državne ceste u Žiškovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj 26-godišnji biciklist, prilikom sretanja u lijevo na kolnik sporedne ulice, nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja. Zbog toga je u njegov bicikl udario osobni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnji vozač. Nakon udara biciklist se prevrnuo i pao na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 12. na 13. srpnja u Vugrišincu, u dvorištu obiteljske kuće nepoznati je počinitelj provalio u kokošinjac i ukrao tridesetak kokoši.

Materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)