BICIKLOM NALETIO NA VOLKSWAGEN – RADNICIMA UKRAO PROFESIONALNU BUŠILICU

U utorak, 1. prosinca oko 13.30 sati u Čakovcu, na raskrižju ulica Ivana Kukuljevića i ZAVNOH-a, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško stradao biciklist. Naime, 46-godišnji biciklist vozeći se nogostupom, dolaskom do kolnika ulice Ivana Kukuljevića, obavljao je uključivanje u promet na kolnik navedene ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Radi toga je biciklom udario u prednji bočni dio Volkswgen UP-a, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak. Nakon udara došlo je do prevrtanja i pada bicikliste na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći 46-godišnjak prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

O prometnoj nesreći podnijet će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U ponedjeljak, 30. studenoga između 15 i 16 sati u Čakovcu, ulici Matice Hrvatske, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost građevinskih radnika, koji obavljaju radove na obnovi zgrade te je na petom katu ukrao profesionalni električni alat (udarnu bušilicu).

Privatno građevinsko poduzeće iz Čakovca oštećeno je za nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)