BEZ DOZVOLE PREVOZIO METALNI OTPAD, OPLJAČKAO KUĆU, PROVALE U VIKENDICE

Jučer, 22. lipnja u 10 sati i 45 minuta u Prekopi ophodnja Policijske postaje Štrigova zaustavila je kombi Volkswagen LT, čakovečkih registarskih oznaka, kojim  je  upravljao  39-godišnji vozač. Pregledom tovarnog prostora te dokumentacije vozila utvrđeno je kako je vozač prevozio oko 700 kilograma raznog metalnog otpada, a za čiji prijevoz i sakupljanje nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju, odnosno dozvolu.

Nadležnom inspektoratu dostavit će se obavijest o prekršaju iz Zakona o održivom gospodarenju otpadom.

U srijedu, 21. lipnja u prijepodnevnim satima u Lopatincu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati počinitelj ušao je u otključanu kuću, vlasništvo 52-godišnjaka te ukrao novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovna kartica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 21. na 22. lipnja u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u dvije vikendice, vlasništvo 82-godišnjakinje i 55-godišnjaka, iz kojih je ukrao motornu kosilicu, bicikl, ručnu pumpu za vodu i kutije s raznim alatom. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)