Bez brojila krao plin, iz voćnjaka ukradene košarice, pretukao 72-godišnjaka

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 59-godišnjak s područja općine Kotoriba počinio kazneno djelo krađe.

Naime, između 25. veljače 2015. i 6. veljače ove godine, neovlašteno je spojio kućne plinske instalacije na ulični plinski razvod te bez brojila potrošnje i regulatora trošio plin.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, dok će se protiv 59-godišnjaka podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 8. i 11. travnja, u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, nepoznati počinitelj je iz voćnjaka ukrao košnice u vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 66-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Naime, u srijedu, 11. travnja u jutarnjim satima, u Krištanovcu, u svom dvorištu fizički i drvenim predmetom udarcima po tijelu napao je 72-godišnjaka sa šireg područja grada Čakovca.

Ozlijeđeni muškarac vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Protiv 66-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)