AUTOM NA BICIKLISTU – LOVCIMA UKRADENA ALKOHOLNA PIĆA

U ponedjeljak, 4. srpnja oko 20.55 sati u Pribislavcu, na raskrižju ulica Dragutina Lehkeca i Nikole Tesle, dogodila se prometna nesreća u kojoj 45-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka,dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je vozilom udarila u bicikl s kojim je upravljao 51-godišnji vozač. Uslijed udara vozač bicikla se prevrnuo i pao na kolnik.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđeni vozač bicikla prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Zbog počinjenog kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” protiv vozačice osobnog automobila, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 1. i 4. srpnja u Palovcu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u  prostorije lovačkog doma, gdje je ukrao razno posuđe i alkoholna pića.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)