63-godišnjak u M. Središću noću ukrao bicikl, a u Čakovcu tučnjava u sitnim satima

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 63-godišnjak počinio kazneno djelo krađe.

 

Naime, u noći s 15. na 16. srpnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Murskom Središću iz dvorišta poslovnog kompleksa ukrao je nezaključani bicikl („WOB“) i time 56-godišnjeg vlasnika oštetio za 2.000 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće tijekom istraživanja od osumnjičenog oduzeli su ukradeni bicikl i vratili ga vlasniku.

Protiv 63-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Noćas, (1. kolovoza) oko 1 sat i 20 minuta iza ponoći u Čakovcu, u jednom od haustora u Ulici kralja Tomislava, došlo je do sukoba između nepoznatog muškarca i trojice mladića. U događaju dvojica maloljetnika i 18-godišnjak teško su ozlijeđeni.

Ozlijeđeni mladići prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: T.T. ilustracija)