33-godišnjak iz M. Središća izazvao prometnu nesreću, osumnjičen zbog krađe motorne pile

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom sa područja grada Murskog Središća sumnja se da je u ponedjeljak, 9. travnja oko 18,30 sati u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca prouzročio prometnu nesreću upravljajući s neregistriranim osobnim automobilom, za kojega kao vozač nije imao sklopljen ugovor o obveznom osiguranju od automobilske odgovornosti, poradi tehničke neispravnosti uređaja za upravljanje i zaustavljanje vozilom (neispravan prednji lijevi kotač). Također je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilima.

Protiv 33-godišnjaka podnijet će se optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, u srijedu, 12. ožujka ove godine, u Trnovcu, iskoristio kraću odsutnost ukućana te iz otvorene garaže ukrao motornu pilu u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv 18-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće za kazneno djelo krađa, kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave po nepoznatom počinitelju,

javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)