17 krađa proteklog vikenda – u Peklenici ukraden štednjak, motorna pila i razni alat

Tijekom proteklog vikenda i ponedjeljka (od 29. prosinca 2017. do 1. prosinca 2018. godine), na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno 17 krađa od čega 14 krađa u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna, te šest teških krađa.

Izdvajamo:

  • U vremenu od 26. prosinca do 29. prosinca u Gornjem Kuršancu, Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao  razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • Tijekom noći, 28. na 29. prosinca u Peklenici, ulici Marof nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao motornu pilu, štednjak i razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • U subotu, 30. prosinca 2017. godine tijekom ranih popodnevnih sati u Orehovici, na lijevoj obali akumulacijskog jezera, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil gdje je ukrao žensku torbicu sa mobitelom, novcem i raznim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • U subotu, 30. prosinca 2017. godine tijekom večernjih sati u Žiškovcu, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom gdje je ukrao razno alkoholno piće. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • U subotu 30. prosinca, 2017.godine u popodnevnim satima u Pušćinama, ulica Nikole Tesle, nepoznati počinitelj je iz prostorija trgovine mješovitom robom izvršio krađu novaca. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)