ZAVRŠNE SVEČANOSTI U VRTIĆIMA „SUNCOKRETI“ I “MASLAČAK”

Kraj svoje školske godine vrtićanci dječjih vrtića “Maslačak” i „Suncokreti“ obilježili su svojim završnim priredbama te mamama, tatama, djedovima , bakama , braći i sestrama te mnogim posjetiteljima pokazali sve ono  što su naučili tijekom godine.

U utorak 16.06. održana je završna priredba mješovite vrtićke skupine  “Suncokreti” u Peklenici. Petnaest predškolaca oprostilo se od svojih mlađih prijatelja , teta i  nezaboravnih vrtićkih dana pod  nazivom “Bebač” Ne trebamo posebno naglašavati da je program koji su osmislile odgajateljice Dijana Fučko i Vera Varga oduševio sve prisutne.

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (29)

unnamed

Idući dan na igralištu Šuderka u M. Središću svoju završnu svečanost pod nazivom “Dani u vrtiću”, a koju su osmislile tete Gabrijela Barat i Radmila Baljak, trideset predškolaca oprostilo se od svojih  teta  Gabrijele Barat , Radmile Baljak, Smiljke Palfi ,Nikoline Gogić , Mihaele Sovar ,Marte Varga, Martine Hoblaj, Silvije Čabraja , Spomenke Cilar i ostalog osoblja  dječjeg  vrtića koji ih je godinama pratio u njihovom ranom odrastanju.

Za predškolce tako završava njihovo najbezbrižnije doba djetinjstva iz kojeg će nositi sigurno najljepša i najugodnija sjećanja. Puno toga u svom nastupu pokazali su najmlađi puni životne radosti i važnosti što mogu sva ta svoja nova saznanja pokazati pred svojim najmilijima.

Svima koji iz vrtićanskih malih klupica i stolića odlaze u nešto malo veće , a čekaju ih i nešto veće obaveze u školi, želimo mnogo uspjeha u predstojećim školskim danima.

(tekst i foto Z. Rihtarec, DV Suncokreti)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)

unnamed (20)

unnamed (22)

unnamed (23)

unnamed (24)

unnamed (25)

unnamed (26)

unnamed (27)

unnamed

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (4)

unnamed (21)

unnamed (28)