Vrijedni članovi NK “Rudar” prionuli poslu i sami uređuju zelenu površinu Šuderke

Vrijeme je kratkotrajnog odmora za nogometaše NK „Rudar“ Mursko Središće, ali ne i za vrijedne članove i prijatelje istog kluba. Već se otprije zna da se priprema i organizira malonogometni nogometni turnir „RUDAR CUP 2022.“ gdje se još uvijek možete prijaviti sve do 07.01.
No agilni članovi kluba iskoristili su ovo lijepo vrijeme kako bi jedini nogometni teren doveli u što bolje stanje pred dugotrajnu polusezonu koja je pred njima. Nažalost na stadionu Šuderka postoji samo jedno igralište koje je jako opterećeno jer na njemu igraju i treniraju seniori NK „Rudar“ kao i mladi nogometaši ŠN „Rudar“.
Zato ovakva radna akcija vrijednih članova kluba za svaku je pohvalu, a ekipi u kojoj su Dule, Bolta, Vladek, Dado, Tomo S., Marko, Siniša, Nino, Francek na čelu s vrijednim v.d. predsjednikom Mikijem ,ništa nije teško, pa su se tako prihvatili „pažiranja“ i poravnavanja igrališta ispred golova te na prostoru kaznenih udaraca.
Nakon što se igralište poravna, dodatno posipa pijeskom, dosije travom i povalja, te nakon same vegetacije vjerujemo da će se taj njihov trud nagraditi te će igralište na proljeće biti spremno izdržati svu tu zahtjevnu polusezonu. Ovo je još jedan dokaz koliko je neophodno da se u sklopu stadiona čim prije realizira izgradnja pomoćnog stadiona s atletskom stazom, za što smo dobili informacije da je sam projekt već odmaknuo dosta daleko , te se u ne tako dalekoj budućnosti i tome možemo nadati.

Normalno da sve to ide uz pjesmu “Volim ja, volim, volim Rudara !!!”

U svakom slučaju dečki velike pohvale za trud i ljubav prema klubu !

(tekst i foto: zr)