U Vratišincu ukraden kompresor iz voćnjaka, u Nedelišću iz kuće nakit i novac, osumnjičen bacač boce

Između 28. i 30. travnja u Nedelišću, Trnavskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao razni nakit i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom noći s 29. na 30. travnja (s ponedjeljka na utorak) u području zvanoj „Drage“ u blizini Vratišinca, nepoznati počinitelj je provalio u poslovni objekt ograđenog voćnjaka odakle je ukrao kompresor.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnjak s područja općine Donji Vidovec počinio kazneno djelo „teška tjelesna ozljeda“.

Naime, u subotu, 28. travnja oko 23 sati u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava s ulice na terasu ugostiteljskog objekta bacio je staklenu bocu kojom je u glavu pogodio 26-godišnjaka, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Ozlijeđeni mladić liječničku pomoć zatražio je u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je teške ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Protiv 27-godišnjaka dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)