Tijekom vikenda provala u kancelariju i skladište rasadnika te krađe alata, traktora i mobitela

KRAĐE I TEŠKE KRAĐE TIJEKOM PROTEKLOG VIKENDA
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri krađe, gdje je kod tri počinjena materijalna šteta viša od 1.000 kuna te jedna teška krađa, od čega izdvajamo:

TEŠKA KRAĐA

           Provala u kancelariju i skladište rasadnika

Tijekom noći s 4. na 5. svibnja (sa subote na nedjelju) u Čakovcu, Ulici Putjane, nepoznati počinitelj je preskočio ogradu i provalio u kancelariju te skladište rasadnika odakle je ukrao novac, različit alat te ključeve teretnog vozila koje je potom stavio u pogon i ukrao. Vozilo je naknadno pronađeno po policijskim službenicima na području naselja Gornji Kuršanec. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

KRAĐE

           Ukraden alat, traktor i mobitel

U petak, 3. svibnja u popodnevnim satima u Kotoribi, Ulici Ignaca Svetomartinskog, nepoznati počinitelj je iz otvorenog kontejnera ukrao brusilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. svibnja (s petka na subotu) u Kotoribi
, Sajmišnoj ulici, nepoznati počinitelj je ukrao traktor uporabom originalnog ključa. Vozilo je naknadno pronađeno po policijskim službenicima na području naselja Kotoriba. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

U nedjelju, 5. svibnja u ranim jutarnjim satima u Pleškovcu, u prostorijama ugostiteljskog objekta, nepoznati počinitelj je ukrao mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja https://medjimurska-policija.gov.hr (foto: ilustracija)