SVJETSKO LJETO 2016. U BEACH BARU TRSKA – VRHUNSKI PROGRAMI I SADRŽAJI

Bliži se ljeto, a za njega se u Beach baru Trska već sada pripremaju. Ono što će nuditi svojim gostima, turistima i svim drugim posjetiteljima šetnice uz Muru u Murskom Središću svakako je vrijedno spomenuti. Iako Trska nikada nije oskudijevala inovativnostima koje su uvijek bile odlično primljene, ovaj put hvataju korak sa svjetskim barovima ovakve vrste. Tako će se uskoro „pretvoriti u pravu ljetnu Ibizu“ koja će u naš grad donijeti dašak europskog i svjetskog glamura.

01

Dosadašnju ponudu tako će proširiti i obogatiti s vrhunskim programom party-a. Već uz standardni Cocktail Party uvodi se gostovanje raznih DJ-eva, biti će tu žive glazbe, a sve to će biti začinjeno s Pjena Party-ima i hostesama. Naravno da će se ovo odvijati u sklopu promotivnih cijena pića, a kao iznenađenje pripremili su još mnoštvo drugih stvari koje za sada ne žele odati.

af88bc37-011c-4f77-85b5-b9fe4467685f

Dakle, cijenjeni građani, turisti, putnici i šetači, svakog vikenda u Beach baru Trska, petkom i subotom od 20 – 02 sata, očekuju vas ludi programi i provodi u režiji ekipe Trska tima. Ovime će se gradska turistička ponuda još više obogatiti te će sličiti onim europskim i svjetskim destinacijama za kojima Trska ne želi zaostajati. (rt)

02