Smogovci osvojili turnir u odbojci na pijesku u Peklenici

U subotu se u Peklenici u organizaciji Odbojkaškog kluba Plavi održao tradicionalni otvoreni turnir u odbojci na pijesku. Iako vrijeme nije bilo najidealnije za igru, na turniru je nastupilo 10 ekipa. Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine. Iz svake skupine u četvrtfinale su se plasirale četiri najbolje ekipe.

Nakon 20 utakmica po skupinama i 4 četvrtfinalne u polufinale su se plasirale ekipe Smogovci, Dšr Lančić Knapić, Bez Tomice i Domach. U prvoj polufinalnoj utakmici Smogovci su bili bolji od Dšr Lančić Knapića sa 2:0 u setovima i zasluženo se plasirali u finale. U drugoj polufinalnoj utakmici Domach je bio bolji od ekipe Bez Tomice sa 2:0.

Prije finalne utakmice održala se utakmica za 3. mjesto. Domaća ekipa Bez Tomice bila je bolja od ekipe iz Ivanca sa 2:0 u setovima i osvojila 3. mjesto.

Finalna utakmica bila je vrlo kvalitetna i zanimljiva. Ekipa Domach osvojila je prvi set, u drugom setu je povela sa 8:5. Tada Smogovci počinju igrati bolje i preokreću rezultat i izjednačuju na 1:1. U odlučujućem setu ponovno Domach kreće bolje i dolazi do vodstva 6:2. Tada Smogovci zovu timeout i nakon toga igraju bolje, ponovno preokreću rezultat i zasluženo dolaze do pobjede i naslova.

Najbolje ekipe:

  1. Smogovci: Darina Ivačić, Jurica Juren, Alen Grošević
  2. Domach: Mirjam Varga, Domagoj Košir, Antonio Juras
  3. Bez Tomice: Sara Petak, Goran Novak, Jurica Novak

Odbojkaški klub Plavi se ovim putem zahvaljuje svim igračima i gledateljima što su došli na turnir u tako velikom broju.

(tekst i foto Jurica Novak)

2. mjesto ekipa Domach

3. mjestoekipa Bez Tomice

Zajednička