Rudar u goste novajliji, Sokol traži potvrdu gostujuće pobjede, derbi u Hlapičini, Plavi i Hajduk žele bodove

Polako nogometna jesen klubova koje posebno pratimo ulazi u drugu polovicu natjecanja. Tako se ovog vikenda u svim ligama igra već deseto prvenstveno kolo. Podsjetimo se s kim, gdje i kada naši ligaši  igraju svoje utakmice.

  1. nogometna liga skupina Čakovec – Varaždin

Rudar iz M.Središća nakon osvajanja tri  boda na svom terenu, očekuje pravi prvenstveni derbi protiv ekipe Bednje iz Beletinca. Bednja se nalazi  na 6. mjestu prvenstvene ljestvice samo  jedno mjesto niže i tri boda manje od ekipe Rudara. S toga u nedjelju 22. 10. 2017. godine u 15,00 sati na igralištu Bednje u Beletincu treba očekivati zanimljiv, borbeni i nadasve lijep nogometni susret.

Rudar koji je već neko vrijeme naučen da nastupa u nekompletnom sastavu, iako trener Srša veli “kompletni smo kad imamo 11 igrača “,  i ove nedjelje biti će bez nekih važnih igrača. Zna se da Filip Novak i Matija Zadravec već duže vrijeme vuku ozljede koje su ih udaljile s travnjaka, no za ovu utakmicu pridružio im se i Denis Levačić koji odrađuje kaznu žutih kartona, no i bez toga njegova ozljeda vjerojatno mu ne bi dozvolila izlazak na teren. U ekipu pak se nakon stanke od jedne utakmice vraća Antonio Zadravec.

Suci: Bojan Juras, Željko Novak i Robert Kolarić.

Delegat: Slavko Kuščer

 

  1. međimurska nogometna liga

Sokol iz Vratišinca  nakon druge  pobjede domaćin je  ekipi Galeba iz Oporovca. Galeb je na 8. mjestu četiri boda  ispred Sokola i prošlu je utakmicu na svom terenu izgubio od ekipe Poleta iz Pribislavca. Dakle radi se o ekipi protiv koje Sokol može realno očekivati nova tri boda. Bio bi to lijep niz dečki iz Vratišinca.  Tri pobjede u nizu donijele bi puno novog entuzijazma u ekipu, kao i  kod navijača. Sokoli utakmicu igraju u nedjelju 22. 10. 2017. godine  u 15,00 sati na igralištu Sokola u Vratišincu.

Sude: Marijan Dumančić, Tomislav Čurila i Filip Aldić.

Delegat: Božidar Kolarić

  1. međimurska nogometna liga skupina „B“

U nedjelju 22. 10. 2017. godine u Hlapičini se igra sigurno najinteresantnija, a vjerojatno i najkvalitetnija utakmica 10. kola u 2. „B“ ligi između domaće Mure i vodećeg na ljestvici Bratstva iz Jurovca. Inače je to derbi koji bi i bez toga  što se obje ekipe nalaze u odličnoj natjecateljskoj formi pobudio veliko zanimanje. Zato svi koji možete i imate vremena obavezno si pogledajte tu utakmicu i sigurno nećete zažaliti.

Sude: Patrik Kolarić, Matija Filipić i Mario Pintarić.

Delegat: Stjepan Talan

Hajduk iz Štrukovca  koji nikako da pronađe pravu formu i ove nedjelje jako će teško do bodova jer odlazi kod jedne od najboljih ekipa lige ekipi Strahoninca. Strahoninec se nalazi na visokom trećem mjestu te iz prikrajka prati što se dešava između dva Bratstva te samo čeka svoju šansu da im se čim više bodovno približi. Zato će biti jako teško doći do bodova u Strahonincu. No, nogomet je takva igra da se iznenađenja dešavaju onda kada ih najmanje očekuješ. Pa zašto se to ne bi dogodilo i ovoga puta. Utakmica se igra u nedjelju 22. 10. 2017. godine u 15,00 sati.

Sude: Mario Mustač, Josip Kedmenec i Toni Fažon

Delegat: Stjepan Križarić

Plavi iz Peklenice nakon razočaravajućeg poraza u Trnovcu, ove nedjelje 22. 10. 2017. godine u 15,00 sati na svom igralištu Pocurke protiv ekipe Šenkovca imaju prigodu isprati taj gorak okus poraza. Sigurno da će trebati zaboraviti sva događanja u Trnovcu i sasvim se okrenuti toj domaćoj utakmici za uknjižbu nova tri boda.

Sude:  Damir Aldić, Renato Vuk i Josip Sokač.

Delegat: Slavko Novak

  1. međimurska nogometna liga

Trećeligaši Torpedo i Mladost iz Selnice  nakon međusobnog susreta i pobjede Mladosti igraju dva vrlo zahtjevna susreta.

Torpedo iz Križovca odlazi u nedjelju 22. 10. 1017. godine u goste kod vodećeg Borca iz Donjeg Hrašćana. Upitno je što momčad Torpeda  može učiniti na gostovanju  kod glavnog pretendenta za prvo mjesto.  Utakmica se igra u 15,00 sati.

Sudi: Kristijan Štajerec

Delegat: Željko Podgorelec

Mladost iz Selnice nakon dvije uzastopne pobjede u goste prima mladu ekipu Međimurje-Čakovec.  Utakmica se igra također u nedjelju 22. 10. 2017.godine u 15,00 sati.

Sudi: Damir Klarić

Delegat: Marijan Sabol

(tekst: Z.Rihtarec  foto arhiva: Tin Tomanić)