Rudar poražen u svom drugom pripremnom susretu od Bratstva Savska Ves

NK RUDAR – NK BRATSTVO Savska Ves 2:3 (2:0)

Svoju drugu pripremnu utakmicu Rudar iz Murskog Središća odigrao je s ekipom Bratstva iz Savske Vesi te poražen od člana 1. međimurske lige s 2:3.
Što treći o susretu gdje smo vidjeli Rudar s dva različita lica. U prvom dijelu utakmice Rudar je bio taj koji je vodio igru, te znao što želi na igralištu, a to je rezultiralo i sigurnim vodstvom od 2:0.
Strijelci za Rudar u tom prvom dijelu bili su Vurušić i Cimerman.
Ekipa Bratstva u tom dijelu utakmice nije bila baš previše opasan takmac.
Drugi dio utakmice donio je sasvim drugu sliku i Bratstvo koje je očito više od igrača Rudara željelo pobjedu i povoljan rezultat ,te apsolutno zasluženo s tri zgoditka u mreži Rudarovih vratara, dolazi do pobjede.
Sama utakmica bila je onakva kakvu i možemo očekivati u ovom djelu priprema, tvrda s puno pogrešaka i krivih dodavanja u kojoj su igrači Bratstva kako smo već rekli došli do zaslužene pobjede. Strijelci za Bratstvo bili su: Frančić, Knežević i . I. Vurušić
Ono što se igračima Rudara može i mora zamjeriti to je odnos prema igri u drugom dijelu utakmice.
Puno toga imat će za reći igračima trener Balajić, jer takav odnos jednostavno se ne smije dogoditi u ekipi jednog trećeligaša. Ne može biti ni izgovor jučerašnje cjelodnevno igranje na malonogometnom turniru „RUDAR CUP 2022.“ kao ni izostanak trojice standardnih prvotimaca Zeljka, Vaša i Petrinca.
No ima još vremena do prvenstva i puno toga se može ispraviti.
Za Rudar su nastupili: Kodba, Koščak,Šardi, Belaj,Mesarić, Vurušić, K. Nedeljko, Mikulić, Vinsko, Cimerman, Zec te Srpak, Petković, Liklin, P. Nedeljko, Novak, Antolović.
Utakmicu je vrlo dobro sudio Igor Križarić.

(tekst i foto: zr)