Ribičima ukrao alkoholna pića, policija ga ubrzo uhitila

Jučer, 23. kolovoza između 13 i 16 sati u Svetoj Mariji, Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ribički dom, odakle je ukrao razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Obilaskom šireg mjesta događaja policijski službenici Policijske postaje Prelog zatekli su 57-godišnjaka kako na biciklu prevozi ukradene predmete te su ga uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnjak s područja općine Nedelišće, počinio kaznena djela krađe i teške krađe u pokušaju.

Sumnja se da je u nedjelju, 20. kolovoza oko podneva u Macincu, Ulici Matije Gupca, ušao u nezaključanu kuću, vlasništvo 80-godišnjakinje te je u spavaćoj sobi iz novčanika ostavljenog u torbici ukrao 500 kuna. Ujedno, istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenog u ponedjeljak, 21. kolovoza oko 23 sata tijekom provale u spomenutu kuću, zatekla vlasnica. Uspio je pobjeći, dok tijekom provale ništa nije ukrao. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: rt, ilustracija)