POZOJ HANDBALL CUP – Rukometna groznica zavladala Međimurjem!

 TRODNEVNI FESTIVAL RUKOMETA

U petak, 27. kolovoza započeo je međunarodni rukometni turnir Pozoj handball cup koji je u Međimurju okupio više od 2.000 mladih rukometaša i rukometašica iz Hrvatske i inozemstva. Na turniru sudjeluje 118 ekipa koje dolaze iz 27 muških i 19 ženskih klubova.

Sportske vještine i sposobnosti mladi rukometaši i rukometašice, starosti od 10 do 17 godina, odmjeravaju u osam sportskih dvorana: dvorani Graditeljske škole Čakovec, ATON-u u Nedelišću, sportskoj dvorani II. osnovne škole Čakovec, kao i onima u sklopu osnovnih škola u Murskom Središću, Prelogu, Donjem Kraljevcu i Maloj Subotici te Areni Varaždin.

S prvim danom natjecanja završena je grupna faza natjecanja, danas je na rasporedu razigravanje za ulazak u play off fazu, a turnir će završiti u nedjelju u poslijepodnevnim satima, velikim finalom u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Svi zainteresirani gledatelji i navijači mogu pratiti utakmice uživo s tribina sportskih dvorana uz predočenje važeće COVID potvrde, a omogućen je i live prijenos utakmica iz dvorane Graditeljske škole Čakovec. Isti se može pratiti putem mobilne aplikacije Pozoj, dostupne za Android i iOS korisnike, te putem službenog YouTube kanala manifestacije:  https://www.youtube.com/watch?v=6X937KVWgmc

Budite dio ovog rukometnog festivala, dođite i podržite svoje favorite u što većem broju!

U nastavku donosimo dašak atmosfere sa sportskih terena, kao i pregled rezultata prvog dana natjecanja.

Rezultati u pdf formati:

Rezultati (1)