Poziv na selekcijski postupak kandidatima-kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac-policajka u 2022.-2023. godini

 

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene do 1. lipnja 2022. godine

Kandidati/kandidatkinje s područja PU međimurske, PU karlovačke, PU koprivničko – križevačke, PU sisačko – moslavačke, PU varaždinske i PU zagrebačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 8. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

  1. lipnja 2022. godine, u Policijskoj akademiji,
    Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 9.00 sati

Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:

  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:

  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.

Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.

Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/ 24-26-305 i 01/ 24-26-518.

(PU međimurska, Foto: MUP/Ilustracija)