Plave odbojkašice minimalno poražene od Kaštela, a uvjerljivo pobijedile Elting Nedelišće

Ženska ekipa Odbojkaškog kluba Plavi odigrala je dvije utakmice prošlog tjedna. Protivnice su bile Kaštel II i Elting Nedelišće. Pošto su utakmice prijateljske, igralo se pet setova, bez obzira na rezultat.

Prvu utakmicu igrale su protiv druge ekipe Kaštela. Utakmica se igrala u četvrtak u Belici. Utakmica je bila vrlo zanimljiva i izjednačena. Prvi i treći set bile su bolje Kaštelanke, dok su u drugom i četvrtom bile bolje Pekleničarke. Igrao se peti set u kojem su bolje bile domaće odbojkašice.

Drugu utakmicu Plave su igrale protiv ekipe Elting Nedelišće koja je nova ekipa u 3. ligi i kojoj je to bila prva utakmica. Prva četiri seta osvojile su Pekleničarke dok su posljednji osvojile gošće. Od rezultata je bitnije da su sve igračice Plavih u obje utakmice odigrale barem dva seta. Pošto je prvenstvo sve bliže, trener Plavih će u slijedećim utakmicama raditi manje izmjena, a one koje su u ovom trenutku nešto bolje će više vremena provoditi na terenu.

Kaštel II – Plavi 3:2

Plavi – Elting Nedelišće 4:1

Ovaj tjedan Plave sudjeluju na predprvenstvenom turniru u Varaždinu gdje će se okupiti sve ekipe koje se natječu u ligi. Turnir će se održati u nedjelju, a Plave će igrati protiv istih protivnica kao i prošlog tjedna (Kaštel II i Elting Nedelišće).

OK Plavi se zahvaljuje svim navijačima koji ih prate u velikom broju unatoč tome što prvenstvo još nije počelo.

(Jurica Novak, foto Tin Tomanić)