PJENA PARTY U TRSKI – PRVI SPEKTAKL OVAKVE VRSTE U MURSKOM SREDIŠĆU

Nastavlja se „Ljeto u Beach baru Trska“. Nakon prvog ludila koje su prošle subote priredili dečki iz Grupe Casino slijedi nam drugo, još veće i pravo spektakularno ludilo! Prvi put u Murskom Središću biti će priređen senzacionalni „Pjena Party“, naravno u organizaciji već provjereno odličnog Trska tima.

U subotu 16. srpnja održati će se do sada neviđeni događaj u našem gradu kada će šetnica uz Muru biti prekrivena ogromnim količinama pjene iz koje će iskakati hostese u bikiniju kojima se i vi možete pridružiti. Ukoliko se želite zajedno okupati u za tu svrhu postavljenom bazenu ili u samoj Muri obavezno ponesite opremu koja se sastoji od kratkih hlača, kupaćih kostima i ručnika.

01

Za ovaj spektakl koji počinje u 20 sati, a traje do 02 sata iza ponoći postoji veliki, do sada nezabilježeni interes pa pretpostavljamo da će on ući u gradske anale kao nešto što se eto, prvi put dogodilo davne 2016. godine. Ne zaboravimo spomenuti da će sve to biti popraćeno fenomenalnom glazbom DJ-a i MC-a kao i uvijek vrhunskom uslugom uslužnog osoblja i velikom, raznolikom ponudom pića.

Savjetujemo vam da ovaj „Pjena Party“ nikako ne propustite jer vidjeti ćete do sada neviđeno, a prema želji možete i osobno učestvovati u ovoj pjenastoj senzaciji na desnoj obali Mure. (rt)

02