Ozlijedio se pijani biciklist, iz torbice ukrao mobitel

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u utorak, 1. kolovoza oko 20 sati 30 minuta u Okruglom Vrhu, 54-godišnjak gurano bicikl ulicom te je zbog utjecaja alkohola (1,72 promila) u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da se prilikom pada teško ozlijedio te je zadržan na liječenju. O događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnjak s područja općine Podturen, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u subotu 17. lipnja u ranim poslijepodnevnim satima u Podturnu, na ulici u Lončarevom   naselju,   iz muške   torbice  ukrao  je  mobitel  („Samsung Galaxy“)  i  time 24-godišnjeg vlasnika oštetio za 1.200 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće tijekom istraživanja oduzeli su mobitel od osumnjičenog i vratili ga vlasniku.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)