Ovaj vikend 03.09. 2022. godine(subota) igra se treće kolo 3. HNL Sjever, Rudar i Dinamo/D/ gostuju, Polet domaćin

Rudar iz Murskog Središća gostuje kod ekipe Varteksa iz Varaždina. Stari poznanici u ovom natjecanju u svojim susretima uvijek su prikazali lijep i zanimljiv nogomet. Neizvjesnosti nikad nije nedostajalo pa to očekujemo i ovoga puta. Rudar u ovu utakmicu ulazi na krilima vrlo dobre igre i pobjede nad ekipom Papuka iz Orahovice, dok ekipa Varteksa barem rezultatski nije najbolje ušla u ovo prvenstvo doživjevši dva poraza. No to u ovom slučaju ništa ne znači tek je početak prvenstva te „laporniki“ moraju zaista ozbiljno shvatiti nadolazeći susret.
Varteks još u srijedu ima i težak susret u Nedelišću u pretkolu Hrvatskog kupa, pa je upitno koliko će to utjecati na njihovu razinu igre protiv Rudara.
Rudar nažalost u ovu utakmicu ulazi bez ozlijeđenih Arpada Vaša i Borne Belaja što će svakako biti hendikep u ovoj utakmici. Svejedno nadamo se dobroj utakmici kao i dobrom rezultatu.

Polet iz Svetog Martina na Muri nakon ekspresnog prilaska kroz Virje i uvaljene „petarde“ na svom terenu dočekuje vrlo dobru ekipu Radnika iz Križevaca te će to biti pravi derbi već na početku prvenstva, jer radi se o dvije ekipe koje su favoriti za naslov prvaka.

Dinamo iz Domašinca gostuje kod Virovitice momentalno vodeće ekipe na ljestvici s dvije pobjede, jedna od njih je i pobjeda u 1. kolu protiv Rudara. Dinamovci sigurno ne idu u Viroviticu s izvješenom zastavom na pol koplja već idu probati izboriti povoljan rezultat, a da mogu pokazali su i9 na gostovanju kod Poleta u prvom kolu.

Sve utakmice u subotu 03. 09. 2022. godine započinju u 17,00 sati.
(tekst i foto: zr, foto arhiva Muralista)